Společné grilování na Valše

Milí rodiče Pěnkav,

chtěly bychom Vás pozvat na společné grilování, které se uskuteční 23. září od 16:00 na skautské základně Valcha. Přišlo nám hezké Vás seznámit s touto naší střediskovou základnou, mnoho možností pro to přes rok nemáme.

Můžete se těšit na společné aktivity, zpívání u kytar, dobré jídlo a hlavně spoustu zábavy.

Zpráva z výpravy

23. září

Zapsala: Kotě

Když jsme se po čtvrté hodině odpolední všichni sešli na dvorečku Valchy, zahrály jsme si na seznámení pár vtipných her. Největší úspěch sklidily vylepšené Kámen, nůžky, papír.

Poté se už na grilu začaly objevovat nejrůznější dobroty. Ke konverzacím hrály vedoucí do pozadí táborové písně na kytaru a ke zpěvu se přidala ne jedna maminka či tatínek.

Když více vysvitlo slunko, vydaly se světlušky a skautky po skupinkách prozkoumat Vltavu pořádně zblízka. Jelo se na pramicích a holky, i když nejsme vodácký oddíl, si s pádly hravě poradily.

Po sdílení zážitků z léta, či začátku nového školního roku u dobrého jídla se zábava pomalu chýlila ke konci. Udělala se ještě rychlá prohlídka Valchy i její loděnice a byl čas jít domů. Všichni odcházeli spokojení, plní jídla i krásných dojmů.

Tento záznam byl publikován v 2023/24 . Uložit odkaz do záložek.